Wat is het doel van de stichting?

Als vrienden van Cortemich zetten wij ons in om extra geld in te zamelen voor Brede School Cortemich. Met dit geld kunnen voorzieningen worden betaald, die niet uit het onderwijsbudget betaald mogen worden. Deze extra voorzieningen dragen bij aan een nog betere kwaliteit van het onderwijs. En dat is precies wat wij willen. Het beste onderwijs voor de kinderen van Voerendaal en omstreken!

Via deze website vragen wij uw aandacht voor deze stichting. Draagt u het onderwijs in Voerendaal een warm hart toe? Help ons dan met uw bijdrage!

Waar wordt het geld aan besteedt?
Het geld dat door de stichting wordt ingezameld, is al voor veel projecten gebruikt. Voorbeelden zijn:

  • De geluidsinstallatie in de aula van de school -> meer mogelijkheden tot muzikale en creatieve vorming van kinderen
  • Nieuwe speeltoestellen op de speelplaats -> spelenderwijs leren balanceren, glijden en draaien
  • Een bijdrage aan het realiseren van Sportemich -> bewegen en leren samen te spelen op een multifunctioneel sportveld

Regelmatig zijn er wensen, waar wij als stichting mee aan de slag gaan. Een actuele wens is om een aantal tablets te kopen voor gebruik in de groepen 7 en 8. Maar ook voor onverwachte situaties willen wij klaar staan om de school te kunnen helpen. Alle bijdragen zijn daarom welkom!

Hoe kunt u ons helpen?
Naast een financiële bijdrage, kunt u ons ook helpen door in actie te komen! Kent u iemand die het onderwijs wil steunen? Zakelijk of particulier? Laat het ons weten! Onze site is voor iedereen toegankelijk. U kunt ons ook liken op Facebook en onze berichten delen of volgen op LinkedIn om zo onze naamsbekendheid te vergroten. Wilt u bestuurslid worden bij onze stichting? Meld u dan aan!